ADIYAMAN / KAHTA - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Ock

Ara tatili heyecanla bekleyen öğrencilerimiz, öğretmenlerimizden karnelerini aldı. 19/01/2024

Ock

İlçe emniyet müdürlüğünce okulumuzda okul güvenliği polis meslek tanıtımı trafik kuralları güvenli internet kullanımı gibi konularda bilgilendirme yapılmıştır. 18/01/2024

Kas

Okulumuz öğrencilerinden Serkan SALMAN, Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası'nı 12. olarak tamamlamıştır. Hediyesi okul müdürümüz Ahmet TATAR tarafından teslim edilmiştir. Daha  sonraki turnuvalarda daha iyi dereceler gelmesi dileğiyle...

Kas

Ülkemizin kurtarıcısı ve kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85.yılında okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımı ile saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve çeşitli anma etkinlikleri gerçekleştirilmiştir. Ulu Önderimizin bizlere bırakmış olduğu ülkemiz ve ilkelerin ebediyete kadar bizlerle yaşayacağına ve yaşatılacağına vurgu yapılmıştır. Saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyet'in 100. yılı, öğretmenlerimiz ve 1,2,3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz ile coşkuyla kutlandı.